Röd


Saker som väntar. Saker som väntar på att göras. Saker som behövs göras. Saker som jag inte gör.

fråga inte varför jag skriver detta.




kent&lykke in my ears.

Idag har jag och min moder varit på Guys and dolls. Vilken maffig musikal! Den utspelades i 50-talets New York. Kläderna var super läckra. Vi kollade in mammas gamla skolkompis som hade en rätt stor roll. Kul, kul.
3 timmar med sång, dans och teater. Trevligt värre!
Innan det var vi på julmarknad och fikade. Drack något blommigt te och åt en damsugare. Bra uppvärmning.

Igår kom Linnea till my place och skakade rumpan till julmusik som dånade i hela huset. Drack glögg (julmust, hrmm) med russin och åt pepparkakor. Skönt med vänner.

Jag tror jag är i mitten av någon deppression tid just nu. Ingenting känns kul. Jag får helt enkelt ta saken i egna händer och lyfta på asset! Har ändå inget att förlora. Kan ta upp kontakten med folk. Måla. Dansa till bra musik. Dricka oboy utan socker, bara för att. Flytta runt saker i mitt rum. Sy. Ja, det finns massor av saker. Det gäller bara att orka och göra något åt saken.
Jag är trött på alla cp männsikor här i världen! We should kill them. Yes we should.
Jo det är så här att jag har varit fast med en männsika i hela mitt liv. en människa man absolut inte kan förstå sig på! En människa jag kan ha super kul med, men också hata så otroligt mycket. Och jag kan inte göra något åt det. Sitter fast. Hon är inte elak på något sätt, utan otroligt störande! Och det är något man kan säga till en person man känt så länge och ja.. det är komplicerat. Går inte att säga: måste du alltid ställa dig bredvid mig när vi är flera. Bara prata med mig. Tro att jag ska rikta hela mitt intresse enbart till dig när vi är flera osv.. Nope. Funkar inte. Ja, ja, om jag slutar tänka på det (försöka) och inte bryr mig om det så kan det ju kännas bättre. Puss

dancing alone.




pics av mig.

Fredag kväll va? Jag sitter hemma. Tråkigt men... kanske det kan vara rätt skönt. Tror ingen har lust att erbjuda en plats till mig heller. Lyssnar på Lykke&kent.
Jag har misst något jag aldrig hade.

powerpuff.




Har legat lite lågt de senaste dagarna nu. Har tränat ganska mycket. (Fast kan nog inte skylla på det)
Imorgon är det ledigt! Behövs. Då blir det lussekatter med mari. Julafton om en månad! Nu kan man börja önska sig lite saker i smyg. Julen är så mysig. Synd att den också är så himla jobbig för vissa. Julen handlar ju nästan bara idag om kärlek och tid med familjen, då alla ska vara glada.

juicers.




Lite nytt i gaderoben.

Desperate Housewives atm. Friends soon, have a great night!

mondayseventeen.


okänd pic.

Idag repade vi sönder. Gött! Sen har jag sträckt någon muskel i armen som gör cp ont. Inte kul :(
När jag kom hem la jag mig under filten och kollade Mamma Mia. Somnade. Fick bara någon spontan känsla av att se just den filmen (!) Rätt skönt med en glad och färglad film nu i novembermörkret.

Har kännt att det är något som fattas i mitt liv väldigt länge nu. Men just nu orkar jag inte tänka på det. Någon dag kanske den pusselbiten dyker upp helt plötsligt.

+++





Bilder på mari, av mig.

Igår tog jag, a&e en promenad och kollade på vad som var kvar av torslandaskolan. Helt nerbränd. Inget kvar, sorgligt.

På kvällen pratade vi om att fira jul. Istället la vi oss i sängen och kollade Saw V  och Fucking åmål. Perfect.
Idag klockan fjortinfemtiofem blir det bas. Pez

Hammer on.





Lördag morgon. Igår var jag arg. Arg på livet. På mitt liv. Mitt tomma liv. Jag är femton år. Jag vill ha kul! Igår hade jag lite folk över, jätte trevligt. Men sen blir allt tråkigt, dem stack vid åtta (?) Jag somnade i soffan. Jag läste ut min bok. På en fredag kväll. Mitt liv är som ett knäckebröd. Det finns inget roligt. Jag har vänner och så, men fy fan. Igår ville jag bara sticka ut och supa. Slippa tänka. Men vet du vad? Jag får inte, jag kan inte. Har ju mitt förbud, om jag inte dricker tills jag är arton får jag hela mitt körkort betalt. Om jag klarar det tills jag går ut nian får jag halva betalt. Jag var så säker på att jag skulle klara det. Men mitt liv är så tråkigt att jag nästan torkar ut. fuck you all.

Blanc.



igår bröt jag mitt zombie mönster! Det mönstret då jag, dag efter dag kommer hem och sitter vid datorn. Igår åkte jag och tre fnittriga tjejer runt och besökte pizzerian, sen en titt inne i skolan, och efter det vidare till Daniel. Sen hem, åt potatiskroketter och kollade Mammas pojkar. Det var en trevlig dag! Det är kanske därför jag var sådär glad idag (?) Och vita bilder (!) Snart får jag besök. Puss

L'amour physique est sans issue.





jag är olyckligt kär i kärleken.

The distance keep you from knowing the truth,



ännu en dag sittande här. Inga tankar, bara vanor som görs om och om igen.

Tror ni inte att det skulle vara så skönt att få prata med någon man inte känner, prata med en psykolog. Även fast man inte mår så dåligt. Bara för att få prata om livet, om små bekymmer. Få lätta sitt hjärta då och då. Det skulle nog vara väldigt nyttigt.

basfingrar,




ska till budapest med klassen, i maj. intressant.

Jag vill ha rosiga kinder och slanka ben. Bara för att ha. Tänk vad mycket man vill ha. Ha. H. A. Jag tror det är bättre att bli glad för dem där små extra sakerna. Som när jag vandrade hem i natten förra veckan. Då gick jag ensam på gatan, det var helt vindstilla, isande kallt och stjärnklart. Så hörde jag plötsligt ett ljud av en massa små klackar springandes framför mig. Så såg jag en hög och smal gestalt. Sen två. Ett hjort par sprang vingligt runt på asfalten. Det är då man får en känsla av, ja, vad? kan inte sätta ord på det. Men just då kände jag lyckliga drag genom mig.
Nu ska jag läsa. pow

+++Update måndag morgon. Ny tandborste. Mjuk som en babyrumpa. Det är inte många som har. Vaccingardasil idag. Aouch. pussar

svartamoln.


fuck, jag skulle ju få ut all min aggression här. Så har jag glada färger och få ord. Min aggression blogg.

Jag har en blogg för min halft om halft glada sida. Och den här bloggen för att få skriva av mig. För just nu, mitt i mina tonårs år, är allt väldigt obegripligt och förvirrande. Vem är man? Vad vill man göra med livet? Så nu kan det komma långa texter. Sådana inga behöver läsa. Jag tror inte att jag är olycklig. I vissa stunder, ja. Men är oftast det där glada personen. Men på denna bloggen är jag den där ungen med tankar och gråtklumpar.
Klagomoln.

peace out,

saknad.







bilder från nice.

ibland saknar man nice lite extra. i sommras var jag och mamma där i en vecka. Hade det skönt på stranden och gick runt i affärerna.

Västerbron.


summer, long time ago. Hour after hour. Day after day. Journalist linjen?

Heartbeats and fingernails.




Franska ord och mattetal. Runt, runt. Rinner av. Plektrum och röda naglar. Kärlek som inte var kärlek. Falskt falskt falskt. Paella.

High drama.





laasko.

fuck u tummie. I feel sick. Duschen next! crack

Döden.




Halloween, always fun. Wednesday Addams, Happy Halloween bby.

RSS 2.0